Wie zijn wij

Dé no-nonsense IT-consultancyclub waar ambachtelijke IT, passie en plezier samenkomen

Over ons

Wie zijn wij

Korper ICT staat bekend als de gezellige, nerdy familie van IT-specialisten die gedreven worden door hun passie voor technologie, innovatie en de wil om de computer het werk te laten doen. Met specialismes in RPA, MFT, Security en gespecialiseerde interim IT-projecten, is ons advies zowel breed als diepgaand. Flexibiliteit, kennisdeling en het nastreven van de hoogste kwaliteit vormen de kern van ons ethos. Ons motto: "werken met plezier, passie en ultieme vak beheersing", betekent dat we elke dag met enthousiasme en toewijding als een hecht team de klant voorzien van de ultieme oplossing.

Een passie voor IT

Bij Korper ICT zijn onze consultants echte vakspecialisten. Ze ademen IT en zijn er trots op de beste oplossingen te bieden. Of het nu gaat om strategieontwikkeling in RPA en MFT, gegevensbeveiliging, of gespecialiseerde interim projecten, ons team staat altijd klaar met diepgaande kennis en een onstuitbare passie voor technologie. We houden van IT!

Korper ICT loopt voorop

Als een toonaangevend full-service IT-consultancybureau werkt Korper ICT aan het creëren van meerwaarde voor haar klanten door voortdurend de nieuwste technologieën te omarmen. We zijn trots op onze plaats in de FD Gazelle 500 van snelst groeiende bedrijven en onze ISO-certificering benadrukt onze toewijding aan veiligheid en privacy. Door kennis te delen en onze expertise toe te passen, streven we ernaar de slimste oplossingen voor onze klanten te leveren.

Wat ga je doen bij Korper ICT?

Als consultant bij Korper ICT werk je aan diverse en boeiende projecten voor een breed scala aan klanten. Samen met onze specialisten loop je voorop in de ontwikkelingen binnen zowel de publieke als private sector. Een gemeende deler in alle projecten is dat je als consultant een zware verantwoordelijkheid draagt voor de automatisering bij de klant en daarmee je bijdrage levert aan de samenleving. Of je nu bij de klant werkt of vanuit huis: je bent een gewaardeerd lid van ons team. We organiseren regelmatig spannende en leuke uitjes en teamdagen, van drone-raceworkshops en buggy racen tot gezamenlijke barbecues en zelfs een jaarlijkse wintersportvakantie. Bij Korper gaat het niet alleen om werk, we geloven in het creëren van een positieve en verrijkende werkomgeving.

Over ons

Ontmoet ons team

Bij Korper ICT werken we met een hecht team van IT-specialisten die innovatie en samenwerking hoog in het vaandel dragen. Onze professionals zijn de ruggengraat van onze dienstverlening; zij combineren technische expertise met een pragmatische aanpak. Ontdek de gezichten achter onze oplossingen: mensen die met plezier en toewijding werken aan de technologie van morgen.

jobBox
Timo Aué

CTO

Amsterdam, NL
jobBox
Koen Clement

Sr. Consultant

Veldhoven, NL
jobBox
Arno Westerdijk

Sr. Consultant

Loo, NL
jobBox
Naftali Lindwer

Sr. Consultant

Amstelveen, NL
jobBox
Michiel Matzinger

Sr. Consultant

Waarle, NL
jobBox
Alexander Siegl

Account manager Germany

Duitsland
jobBox
Kenny Lieuw

Consultant

Purmerend, NL
jobBox
Bastiaan Clement

Consultant

Lieshout, NL
jobBox
Marcel Bouwmeester

Consultant

Hoorn, NL
jobBox
Erik Homma

Consultant

Zaandam, NL
jobBox
Lars van Lieshout

Consultant

Helmond, NL
jobBox
Quang Pham

Junior consultant

Purmerend, NL
jobBox
Gerben Dreijer

Consultant

Hoogezand, NL
jobBox
Martijn Klarenbeek

Consultant

Amersfoort, NL
jobBox
Ivo van Rijmenam

Marketing Associate

Amsterdam, NL
jobBox
Eric van der Toolen

Head of sales

Utrecht, NL
jobBox
Robert Scheer

IT Security Specialist

Haarlem, NL
jobBox
Camiel Zuyderhoff

COO

Amsterdam, NL
jobBox
Benjamin Korper

CEO

Amsterdam, NL

Onze tevreden werknemers

Lees hoe onze collega's groeien in hun carrière en wat zij zeggen over
de unieke werksfeer bij Korper ICT.

Werken bij Korper is verbinden met elkaar, zowel technisch als persoonlijk. Dagelijks staan we als team voor uitdagingen waarbij we zorg dragen voor de beschikbaarheid van data voor een groot deel van Nederland. Een fantastische job!

jobBox
Arno Westerdijk
Senior Automation Consultant

Korper biedt niet alleen professionele groei, maar ook een reis van zelfontdekking. Hier ontwikkelen we vaardigheden en vormen we karakter.

jobBox
Koen Clement
Senior Consultant

Bij Korper voelt werken niet als een verplichting, maar als een keuze. Thuiswerken, programmeren en klanten ondersteunen gaan hand in hand, met de vrijheid om mijn tijd flexibel in te delen. Hier krijg ik niet alleen ruimte om te groeien, maar ook het budget om mijn ambities waar te maken.

jobBox
Gerben Dreijer
Consultant

Trusted by

Volksbank Logo
Volkswagen Logo
Nokia Logo
Scootercity Logo
Rijkswaterstaat Logo
DELA Logo
Tweede Kamer Logo
ALD Logo
Topbakkers Logo
Stryker Logo
ING Logo
Mercedes Logo
DHL Logo
VINK Logo
Adjust Logo
NCI - AvL Logo
MCL Logo
iAmsterdam Logo
jobBox
jobBox
jobBox