In dienst bij Korper ICT

Het meest gedreven, flexibele en ambachtelijke IT-consultancybureau van Nederland.

Over ons

In dienst zijn bij Korper ICT

Bij Korper ICT is elke dag een kans om jezelf te overtreffen. Als lid van ons dynamische team bevind je je in een omgeving waar directe communicatie, efficiëntie en collegialiteit centraal staan. Deze kernwaarden zijn niet alleen de basis van onze externe dienstverlening, maar ook van onze interne cultuur.

Directe Communicatie

We geloven in open en eerlijke communicatie. Bij ons geen verborgen agenda's of onduidelijke boodschappen. We zeggen wat we bedoelen en bedoelen wat we zeggen. Deze Amsterdamse directheid is niet alleen een kenmerk van onze communicatiestijl, maar ook een weerspiegeling van onze no-nonsense aanpak.

Groei continu

Bij Korper ICT stopt het leren nooit. We bieden een uitgebreid programma van trainingen aan, en moedigen al onze medewerkers aan om zichzelf voortdurend te ontwikkelen en hun kennis uit te breiden. Of je nu een nieuwe technologie wilt verkennen of je vaardigheden in een bepaald vakgebied wilt verdiepen, wij staan achter je.

Collegialiteit

Samenwerking en teamgeest zijn essentieel voor ons succes. We vieren elkaars prestaties, ondersteunen elkaar in uitdagingen en werken samen om de beste resultaten te behalen voor onze klanten en voor onszelf.

Diversiteit

Bij Korper ICT geloven we dat echte diversiteit voortkomt uit een authentieke bedrijfscultuur. We streven ernaar om een omgeving te creëren waarin iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt, ongeacht achtergrond of perspectief.

Bij Korper ICT ben je meer dan gewoon een werknemer; je bent een gewaardeerd lid van een gemeenschap die streeft naar uitmuntendheid in alles wat we doen. Sluit je bij ons aan en draag bij aan het vormgeven van de toekomst van IT!

“Werken bij Korper is verbinden met elkaar, zowel technisch als persoonlijk. Dagelijks staan we als team voor uitdagingen waarbij we zorgdragen voor de beschikbaarheid van data voor een groot deel van Nederland. Een fantastische job!”

jobBox
Arno Westerdijk
Senior Automation Consultant

Trusted by

Volksbank Logo
Volkswagen Logo
Nokia Logo
Scootercity Logo
Rijkswaterstaat Logo
DELA Logo
Tweede Kamer Logo
ALD Logo
Topbakkers Logo
Stryker Logo
ING Logo
Mercedes Logo
DHL Logo
VINK Logo
Adjust Logo
NCI - AvL Logo
MCL Logo
iAmsterdam Logo
jobBox
jobBox
jobBox