Infrastructuur & Cloud

Help jij samen met ons BV Nederland een 100% uptime te bezorgen?

Een oog voor detail en een hart voor technologie, kenmerkt het werken als IT-consultant en projectmanager binnen het Infrastructuur & Cloud domein. Wij helpen onze klanten de ene dag met het migreren van 5 miljoen documenten naar de Cloud en de andere dag bij het in stand houden van de kerntaken van onze democratie.

Ons team van Infrastructuur & Cloud geeft advies aan bedrijven en organisaties over uiteenlopende kwesties. Je werkt samen met een team collega’s met meer dan 100 jaar IT ervaring.

Enkele voorbeelden van projecten zijn:

  • Opzetten en uitvoeren van cloudmigraties naar 365
  • Het beheren van Nederlands grootste filetransfer omgeving
  • Analyse en optimalisatie van netwerkperformance problemen
  • Het schrijven van een Powershell script dat het werk van 4 collega’s overneemt.
  • Het bijwerken van documentatie (sorry, dit moet bij ons ook 😉)

Bij Korper ICT draait het niet alleen om technologie, maar ook om het creëren van een plek waar iedereen zich thuis voelt. We zijn een kleine organisatie waar eigen initiatief beloont wordt en je ruimte krijgt voor je eigen ontwikkeling en verdieping. Naast onze dagelijkse teamcalls om kennis, ideeën en vragen te bespreken, organiseert onze personeelsvereniging diverse uitjes. Afgelopen tijd hebben ze een drone-raceworkshop, BBQ lessen en onze legendarische jaarlijkse wintersportvakantie georganiseerd. Eens per maand zorgen we dat iedereen samenkomt op kantoor, ongeacht hun projectlocaties, om kennis uit te wisselen en gezellig een drankje te doen met je collega’s.

"Korper biedt niet alleen professionele groei, maar ook een reis van zelfontdekking. Hier ontwikkelen we vaardigheden en vormen we karakter."

jobBox
Koen Clement
Senior Consultant

Trusted by

Volksbank Logo
Volkswagen Logo
Nokia Logo
Scootercity Logo
Rijkswaterstaat Logo
DELA Logo
Tweede Kamer Logo
ALD Logo
Topbakkers Logo
Stryker Logo
ING Logo
Mercedes Logo
DHL Logo
VINK Logo
Adjust Logo
NCI - AvL Logo
MCL Logo
iAmsterdam Logo
jobBox
jobBox
jobBox