Security

Ben je een expert die zich richt op de fijnmazige technische aspecten van digitale beveiliging, of zie je jezelf meer als een strateeg die het grotere beveiligingsbeeld overziet?

De rollen binnen het Security vakgebied variëren van hands-on technische rollen zoals security engineers die dagelijks bezig zijn met het opsporen, ontdekken en mitigeren van kwetsbaarheden, tot strategische rollen zoals Chief Information Security Officer (CISO) en Information Security Officer (ISO) die beleid en procedures vormgeven. Of je nu gedetacheerd wordt om urgente beveiligingsuitdagingen van een klant aan te pakken of dat je in teamverband werkt aan grootschalige beveiligingsinitiatieven, je bent verzekerd van een dynamische rol.

Ons Security team bestaat uit IT specialisten met sterke technische kennis en houdt zich bezig met alle aspecten rond om Cybersecurity en het beleid hiervan. Met deze aanpak aangevuld met de technisch geavanceerde oplossingen die we bieden zijn we in staan om een totaaloplossing op het gebied van cybersecurity te bieden. Binnen het team wordt kennisdeling en initiatief sterk aangemoedigd, omdat we geloven dat de kracht ligt in de verscheidenheid van onze expertise. Zo blijf je altijd leren.

Voorbeelden van projecten zijn:

  • Blackbox, Graybox en Whitebox hacking.
  • Rapporteren met het doel om organisaties security bewuster te maken.
  • Het ontwikkellen en uitrollen van cybersecurity awarenessprogramma's.
  • Het ontwikkelen en uitvoeren van securitybeleid en procedures aangevuld met hoogstaande hoogwaardige security oplossingen zoals EFT, Microsoft Sentinel, Azure Firewall, Titus data classification en nog vele anderen.
  • Beveiligingsaudits, risicoanalyses en GAP-analyses.

Bij Korper ICT draait het niet alleen om technologie, maar ook om het creëren van een plek waar iedereen zich thuis voelt. We zijn een kleine organisatie waar eigen initiatief beloont wordt en je ruimte krijgt voor je eigen ontwikkeling en verdieping. Naast onze dagelijkse teamcalls om kennis, ideeën en vragen te bespreken, organiseert onze personeelsvereniging diverse uitjes. Afgelopen tijd hebben ze een drone-raceworkshop, BBQ lessen en onze legendarische jaarlijkse wintersportvakantie georganiseerd. Eens per maand zorgen we dat iedereen samenkomt op kantoor, ongeacht hun projectlocaties, om kennis uit te wisselen en gezellig een drankje te doen met je collega’s.

“Bij Korper voelt werken niet als een verplichting, maar als een keuze. Thuiswerken, programmeren en klanten ondersteunen gaan hand in hand, met de vrijheid om mijn tijd flexibel in te delen. Hier krijg ik niet alleen ruimte om te groeien, maar ook het budget om mijn ambities waar te maken."

jobBox
Gerben Dreijer
Consultant

Trusted by

Volksbank Logo
Volkswagen Logo
Nokia Logo
Scootercity Logo
Rijkswaterstaat Logo
DELA Logo
Tweede Kamer Logo
ALD Logo
Topbakkers Logo
Stryker Logo
ING Logo
Mercedes Logo
DHL Logo
VINK Logo
Adjust Logo
NCI - AvL Logo
MCL Logo
iAmsterdam Logo
jobBox
jobBox
jobBox