RPA

Ben jij gefascineerd door de samensmelting van mens en machine, en de kunst van het automatiseren van bedrijfsprocessen met behulp van software? Dan is ons RPA-team op zoek naar jou.

Van RPA-ontwikkelaars die zich verdiepen in de bouw van digitale robots om handmatige, repetitieve taken te automatiseren, tot RPA-consultants die helpen bij het identificeren en analyseren van processen die rijp zijn voor automatisering; het spectrum van het RPA-team is breed en opwindend. Je kunt direct met een klant samenwerken om hun operationele efficiëntie te verhogen door automatisering, of je kunt deel uitmaken van projectteams die end-to-end RPA-oplossingen implementeren.

Ons RPA-team werkt nauw samen met bedrijven en organisaties om hen te begeleiden in hun automatiseringsreis. Of het nu gaat om het introduceren van RPA in hun bestaande systemen, het optimaliseren van reeds geautomatiseerde processen, of het bieden van onderhoud aan en ondersteuning voor hun digitale werkkracht; samenwerking en innovatie staan centraal. Het combineren van technische expertise met bedrijfsinzicht is essentieel in ons domein, en we moedigen iedereen aan om voortdurend zichzelf en de klant uit te dagen.

Enkele voorbeelden van projecten zijn:

  • Analyse van bedrijfsprocessen voor RPA-viabiliteit.
  • Ontwikkeling en implementatie van bots voor facturatie, HR-processen, en klantenservice.
  • Ontwikkeling en implementatie van bots voor belangrijke geldstromen bij grote banken (zo regelen onze bots bijvoorbeeld de kinderbijslag, AOW en andere uitkering in Nederland).
  • Optimalisatie van bestaande RPA-implementaties om maximale efficiëntie te garanderen.
  • Samenwerking met AI- en ML-teams om geavanceerde automatiseringsoplossingen te bieden.
  • Monitoring en onderhoud van RPA-oplossingen om te zorgen voor continue beschikbaarheid.
  • Het veilig verplaatsen van bestanden tussen verschillende opdrachtgevers/leveranciers.

Bij Korper ICT draait het niet alleen om technologie, maar ook om het creëren van een plek waar iedereen zich thuis voelt. We zijn een kleine organisatie waar eigen initiatief beloont wordt en je ruimte krijgt voor je eigen ontwikkeling en verdieping. Naast onze dagelijkse teamcalls om kennis, ideeën en vragen te bespreken, organiseert onze personeelsvereniging diverse uitjes. Afgelopen tijd hebben ze een drone-raceworkshop, BBQ lessen en onze legendarische jaarlijkse wintersportvakantie georganiseerd. Eens per maand zorgen we dat iedereen samenkomt op kantoor, ongeacht hun projectlocaties, om kennis uit te wisselen en gezellig een drankje te doen met je collega’s.

"Korper biedt niet alleen professionele groei, maar ook een reis van zelfontdekking. Hier ontwikkelen we vaardigheden en vormen we karakter."

jobBox
Koen Clement
Senior Consultant

Trusted by

Volksbank Logo
Volkswagen Logo
Nokia Logo
Scootercity Logo
Rijkswaterstaat Logo
DELA Logo
Tweede Kamer Logo
ALD Logo
Topbakkers Logo
Stryker Logo
ING Logo
Mercedes Logo
DHL Logo
VINK Logo
Adjust Logo
NCI - AvL Logo
MCL Logo
iAmsterdam Logo
jobBox
jobBox
jobBox