Traineeships bij Korper ICT

Jouw groeipad, opleidingscentrum en expertbegeleiding

Traineeship

Korper Tech Traineeship

Sta je op het punt om af te studeren (hbo of wo) en ben je gefascineerd door de dynamische wereld van IT? Je hebt de beste keuze van je leven gemaakt! Er is altijd een vraag naar deskundige IT-professionals; er zijn volop vacatures, maar hoe krijg je de nodige ervaring en kennis om een aantrekkelijke kandidaat te zijn voor die banen? Korper ICT heeft hiervoor een uniek traineeship ontwikkeld; het Korper Tech Traineeship. "Wij zijn ervan overtuigd dat ambitieuze beginnende IT-professionals de toekomst in handen hebben, omdat zij in staat zijn om de technologische grenzen van de toekomst te verleggen."

Wat kun je verwachten?

Naast je opdracht bij de klant, krijg je een ervaren buddy toegewezen die net als jij IT’er is maar met net wat meer ervaring. Samen ben je elke week bezig met je persoonlijke en professionele groei. Alleen zo kun je je grenzen verleggen.

Maatwerk

Bij Korper ICT geloven we dat ieder individu zijn eigen skills meeneemt. Omdat iedereen anders is passen wij onze traineeships en stage programma’s aan, aan ons jonge talent.

Kom je net uit de schoolbanken en heb je nog weinig technische ervaring? Dan helpen we je met het verkrijgen van de parate kennis die je nodig hebt om door de klant als expert gezien te worden.

Heb jij wat minder aan school gedaan, maar ben jij wel al vanaf je 8ste elke dag met computers in de weer? Dat geldt voor veel van onze collega’s. Ook dan zijn we op zoek naar jou! De stages en traineeships bij Korper ICT hebben geen opleidingseisen. Ervaring en drive zijn vele malen belangrijker.

Opleiding

Gedurende het programma van 2 jaar volg je een reeks verplichte cursussen die essentieel zijn voor een solide basis als IT-professional. Deze verplichte IT-cursussen zijn geselecteerd op basis van de meest gevraagde vaardigheden in de industrie. Mocht je zelf een idee hebben voor een cursus die van toegevoegde waarde is voor jou, de klant en Korper ICT, dan is de kans groot dat die cursus wordt toegevoegd aan het programma.

Buddy

Op je eerste opdracht krijg je wekelijkse coaching van een expert in het veld. Deze buddy is een echte IT-fanaat en zal je begeleiden binnen de branche en/of opdracht waarin je op dat moment actief bent. Samen met je buddy zul je de klant ontzorgen en op hoog niveau moeten presteren.

Denk je dat we je op technisch vlak niks meer kunnen leren, maar kun je in je consulting skills nog wat verbetering gebruiken, dan kunnen we je ook op dit gebied verder helpen.

Zet de volgende stap in je IT-carrière bij Korper ICT en geef vorm aan jouw toekomst in ons prachtige vak.

“Bij Korper voelt werken niet als een verplichting, maar als een keuze. Thuiswerken, programmeren en klanten ondersteunen gaan hand in hand, met de vrijheid om mijn tijd flexibel in te delen. Hier krijg ik niet alleen ruimte om te groeien, maar ook het budget om mijn ambities waar te maken."

jobBox
Gerben Dreijer
Consultant

Trusted by

Volksbank Logo
Volkswagen Logo
Nokia Logo
Scootercity Logo
Rijkswaterstaat Logo
DELA Logo
Tweede Kamer Logo
ALD Logo
Topbakkers Logo
Stryker Logo
ING Logo
Mercedes Logo
DHL Logo
VINK Logo
Adjust Logo
NCI - AvL Logo
MCL Logo
iAmsterdam Logo
jobBox
jobBox
jobBox