Data

Ben jij geobsedeerd door cijfers, patronen en transformeren van data.

Wordt je daarnaast enthousiast om waarde te creëren uit ruwe data voor grote omgevingen in zowel de publieke als private sector? Dan past het werk binnen ons Data team bij jou.

Beginnende bij Data Integration Specialisten die zorg dragen voor beschikbaarheid van de data, naar data-analisten die patronen ontcijferen, visualiseren en verbanden leggen tot data scientists die machine learning modellen bouwen. Het Data team is dynamisch en veelzijdig. Je kunt gedetacheerd worden om een klant te helpen waarde te creëren uit hun dataverzameling, of je kunt in teamverband werken aan complexe dataprojecten, variërend van ETL, datavisualisatie tot voorspellende modellering.

Ons Data team adviseert grote private en publieke organisaties over een breed scala aan onderwerpen. Hierbij ben jij de specialist als het gaat over het extraheren, opschonen en visualiseren van data, of het opzetten van geavanceerde machine learning modellen om business problemen op te lossen. Samenwerking binnen het team wordt sterk aangemoedigd, omdat we geloven dat de beste inzichten voortkomen uit de combinatie van verschillende expertises die wij intern hebben.

Voorbeelden van projecten zijn:

  • Ontwikkeling en implementatie van datastrategieën.
  • Opzetten van data-architectuur: Data pipelines, Data lakes, Cloud Warehouses.
  • Machine learning en voorspellende modellering: OpenAI.
  • Data-analyse en visualisatie: PowerBi, Microsoft Fabric.
  • Data anlalyse voor een visualisatie van Amazon (FBA) Sales. Case; hoe de advertising zich per land verhoudt ten opzichte van de omzet.
  • Dashboarding verzorgen van openbaar beschikbare data over de geregistreerde criminaliteit en overlast statistieken van Nederland voor overheidsinstanties.

Bij Korper ICT draait het niet alleen om technologie, maar ook om het creëren van een plek waar iedereen zich thuis voelt. We zijn een kleine organisatie waar eigen initiatief beloont wordt en je ruimte krijgt voor je eigen ontwikkeling en verdieping. Naast onze dagelijkse teamcalls om kennis, ideeën en vragen te bespreken, organiseert onze personeelsvereniging diverse uitjes. Afgelopen tijd hebben ze een drone-raceworkshop, BBQ lessen en onze legendarische jaarlijkse wintersportvakantie georganiseerd. Eens per maand zorgen we dat iedereen samenkomt op kantoor, ongeacht hun projectlocaties, om kennis uit te wisselen en gezellig een drankje te doen met je collega’s.

“Werken bij Korper is verbinden met elkaar, zowel technisch als persoonlijk. Dagelijks staan we als team voor uitdagingen waarbij we zorgdragen voor de beschikbaarheid van data voor een groot deel van Nederland. Een fantastische job!”

jobBox
Arno Westerdijk
Senior Automation Consultant

Trusted by

Volksbank Logo
Volkswagen Logo
Nokia Logo
Scootercity Logo
Rijkswaterstaat Logo
DELA Logo
Tweede Kamer Logo
ALD Logo
Topbakkers Logo
Stryker Logo
ING Logo
Mercedes Logo
DHL Logo
VINK Logo
Adjust Logo
NCI - AvL Logo
MCL Logo
iAmsterdam Logo
jobBox
jobBox
jobBox