(QA) Testing

Ben jij de persoon die elke fout opspoort en het perfect functionerende systeem nastreeft?

Van detailgerichte technische testers tot strategische Quality Assurance consultants, ons (QA) Testing team is breed en divers. Je kunt gedetacheerd worden om de software van een klant grondig te testen, of je kunt in teamverband werken aan complexe testingprojecten om ervoor te zorgen dat de geleverde software aan alle eisen voldoet.

Ons (QA) Testing team adviseert bedrijven en organisaties over een breed scala aan onderwerpen, of het nu gaat om het opzetten van uitgebreide testplannen, het uitvoeren van tests of het zorgen voor kwaliteitsborging tijdens het gehele softwareontwikkelingsproces. Gaat jouw hart sneller kloppen van Business-Driven Test Management, Structured Testing, Unit tests, of tools als Selenium, Katalon, JUnit en Telerik? Dan hebben wij waarschijnlijk een project voor jou.

Voorbeelden van projecten zijn:

  • Opstellen en uitvoeren van gedetailleerde testplannen
  • Kwaliteitsborging gedurende het gehele softwareontwikkelingsproces
  • Automatisering van testprocessen
  • Implementatie van testmanagement tools en -methodologieën

Bij Korper ICT draait het niet alleen om technologie, maar ook om het creëren van een plek waar iedereen zich thuis voelt. We zijn een kleine organisatie waar eigen initiatief beloont wordt en je ruimte krijgt voor je eigen ontwikkeling en verdieping. Naast onze dagelijkse teamcalls om kennis, ideeën en vragen te bespreken, organiseert onze personeelsvereniging diverse uitjes. Afgelopen tijd hebben ze een drone-raceworkshop, BBQ lessen en onze legendarische jaarlijkse wintersportvakantie georganiseerd. Eens per maand zorgen we dat iedereen samenkomt op kantoor, ongeacht hun projectlocaties, om kennis uit te wisselen en gezellig een drankje te doen met je collega’s.

“Werken bij Korper is verbinden met elkaar, zowel technisch als persoonlijk. Dagelijks staan we als team voor uitdagingen waarbij we zorgdragen voor de beschikbaarheid van data voor een groot deel van Nederland. Een fantastische job!”

jobBox
Arno Westerdijk
Senior Automation Consultant

Trusted by

Volksbank Logo
Volkswagen Logo
Nokia Logo
Scootercity Logo
Rijkswaterstaat Logo
DELA Logo
Tweede Kamer Logo
ALD Logo
Topbakkers Logo
Stryker Logo
ING Logo
Mercedes Logo
DHL Logo
VINK Logo
Adjust Logo
NCI - AvL Logo
MCL Logo
iAmsterdam Logo
jobBox
jobBox
jobBox